Netflix, FIFA Dünya Kupası lisanslı futbol oyunu FIFA World Cup: Launch Edition’ı 11 Haziran’da abonelerine ücretsiz sunuyor. Oyun, 48 takımı ve çok oyunculu moduyla dikkat çekiyor.
Netflix, FIFA Dünya Kupası lisanslı futbol simülasyon oyunu FIFA World Cup: Launch Edition’ı 11 Haziran’da yayınlayacağını duyurdu. Oyun, Netflix aboneliği olan tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Bu gelişme, yaklaşan 2026 Dünya Kupası öncesinde futbolseverler için dijital bir deneyim sunuyor.
Oyun, 2026 Dünya Kupası’na katılacak 48 takımın oyuncularını akıllı telefonlar üzerinden kontrol etme imkanı tanıyor. FIFA World Cup: Launch Edition, tek oyunculu modun yanı sıra en fazla dört kişiyle oynanabilen çok oyunculu seçeneğiyle de dikkat çekiyor. Netflix, oyunun zamanla gelişeceğini ancak mevcut Dünya Kupası etkinliği boyunca anlık heyecan sunmayı hedeflediğini belirtti.
Futbol menajerliği simülasyonu Football Manager 26, Dünya Kupası temalı ilk yamasını geçtiğimiz ay yayınladı. Haziran ayı içinde ek bir güncelleme daha planlanıyor. Bu yama, oyunculara turnuva odaklı içerikler sunarak menajerlik deneyimini zenginleştirmeyi amaçlıyor.
EA Sports ise FIFA lisans anlaşmasının sona ermesine rağmen 2026 Dünya Kupası’nı göz ardı etmiyor. Şirket, EA Sports FC 26 ve EA Sports FC Mobile için ücretsiz bir güncelleme olan “The World’s Game”i yayınladı. Bu güncelleme, Dünya Kupası’nın kendisi olmasa da, turnuvaya katılacak 41 takım dahil olmak üzere 53 lisanslı takımı içeriyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap