Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası şampiyonluk yarışındaki son durumu ve takımların şansını değerlendirdi.
Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı mağlup ettiği derbi sonrası Sports Digitale ekranlarında Süper Lig şampiyonluk yarışına dair çarpıcı tahminlerini paylaştı. Dilmen, maçın kırılma anlarını ve hakem kararlarını detaylıca analiz ederek, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin şampiyonluk şanslarını güncel yüzdeliklerle değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın derbide beklentilerin çok altında kaldığını belirtti. Maçta Fenerbahçe adına 5-6 net pozisyon yaşandığını, Beşiktaş için ise 1-2 pozisyon oluştuğunu ifade etti. Beraberlik durumunda Sidiki Cherif’in kaçırdığı pozisyonların manşetlere taşınacağını vurguladı.
Fenerbahçe’nin Beşiktaş karşısında penaltı golüyle kazandığını dile getiren Dilmen, sarı-lacivertli ekibin maçlarını genellikle 88. dakikadan sonra daha hareketli hale getirdiğini gözlemlediğini aktardı. Dilmen, Beşiktaş’ın performansını “beklentimin çok altındaydı” sözleriyle özetledi. Siyah-beyazlıların 3-4 iyi transferle gelecek sezon şampiyonluk yarışında olabileceğini belirtti. İptal edilen goldeki ofsayt kararının doğru olduğunu ancak Beşiktaş savunmasında hata bulunduğunu ekledi.
Dilmen, Galatasaray’ın Göztepe maçını kazanması halinde şampiyonluk şansının yüzde 70’e çıkacağını öne sürdü. Göztepe maçının zorlu geçeceğini ancak Galatasaray’ın kaybetmeyeceğini düşündüğünü belirtti.
Fenerbahçe’nin önündeki iki maçı üst üste kazanacağını tahmin eden Dilmen, Çaykur Rizespor deplasmanının zorlu olacağını ancak Kayserispor maçının kazanılacağını ifade etti.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap