Borussia Dortmund, Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki forveti Dorgeles Nene’yi transfer etmek için resmi ilgi mektubu gönderdi. Sarı-lacivertliler 25 milyon Euro talep ediyor.
Borussia Dortmund, Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki forvet oyuncusu Dorgeles Nene’yi transfer etmek için resmi bir ilgi mektubu gönderdi. Alman kulübünün bu hamlesi, genç yeteneğin geleceği hakkında önemli gelişmelerin yaşanabileceğine işaret ediyor.
Fenerbahçe formasıyla bu sezon 39 maçta 11 gol ve 10 asist üreterek dikkat çeken Nene, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Özellikle Borussia Dortmund’un oyuncunun transferi için somut adımlar atmaya başladığı belirtildi.
Borussia Dortmund, Dorgeles Nene’yi kadrosuna katma isteğini Fenerbahçe Kulübü’ne resmi bir ilgi mektubu ile iletti. Bu gelişme, Nene’nin kariyerinde yeni bir sayfa açabileceği şeklinde yorumlanıyor.
Fenerbahçe’nin, genç yıldız için Borussia Dortmund’dan en az 25 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. İki kulüp arasında önümüzdeki günlerde transfer görüşmelerinin başlaması öngörülüyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap